Torte

Ususret Uskrsu – Naked cake sa višnjama

Sunce sija, ptice cvrkuću, jaglaci su procvali. Priroda se budi, a u meni su se probudili bakcili 😀

Ja sam onaj tip osobe koja nije nikad bolesna, ako budem onda obavezno pokupim neku prehladu u proljeće. Tako je i sada, nakon cijele jeseni i zime mene je uhvatilo za vikend i znate što, ne popušta baš. Najradije bih prilegla, bubnja mi u glavi ali kako se smiriti kada je ovako divno vrijeme?

Naoružala sam se maramicama, kupila namirnice i šareno cvijeće i odlučila sam si uljepšati dodatno ovaj sunčani šmrkavi tjedan. 

 

 

Ova torta je toliko jednostavna da ju i na 50% snage i elana možete napraviti i biti će divna. I najbolje je da se odmah pripremite za pripremu slastica za Uskrs uz Lidl Hrvatska. Vodimo se parolom Uskrs je uvijek veseo, a kako i nebi bio kada su tu šarene pisanice, proljetno cvijeće i slobodni dani koje provodite sa obitelji i dragim ljudima. Ako se odlučite za ovu tortu, svi prisutni će uzdisati od ljepote. 

 

 

Ova torta je u meni probudila takvu radost da sam i stativ izvukla iz podruma 🙂 Preokrenula sam i pola kuće naopako, listići badema su mi se naravno prosuli po podu ali ja polako odradila što sam naumila:) I toplo mi je, onako oko srca. Sigurno mislite da su me lijekovi za prehladu ošamutili, ali tvrdoglava kakva jesam ne pijem ja ništa. Samo vitamin C i propolis i kutija profiterola iz Lidla. Jao kakva je to ovisnost, tata i ja smo 4 kutije smazali, i sada se samo nadam da je ostala još barem jedna (kutija ne profiterol :D).

 

 

 

 

[yumprint-recipe id=’16’] 

 

Write a comment