Čokolada, Torte

Halloween torta

Halloween ili volite ili ne volite, nema između. Ako moram izabrati omraženiji umjetni “blagdan” onda je to Valentinovo. Halloween mi je zabavan, iako sam samo jednom izašla van maskirana i nikada ne radim prigodne slastice niti slavlja. 

Kako za sve postoji prvi put tako će osvanuti kod mene i prva spooki torta 😀 Blatnjava i prekrivena tarantulama 😛

 

 

Neka vas izgled ne zavara, ovo mi je najdraža torta od bundeve do sada. Nije jako slatka, niti jedan začin ne dominira, nije gumasta što zna biti slučaj sa bundevastim biskvitima nego je baš sočna i moćna.  Možda ipak koristim krive epitete za ovu prigodu. Blatnjava, prepuna otrovnih dlakavih tarantula koje izviru iz nje 😀 Bolje? haha. Booo. Eto u ove za mene sitne sate dok vam ovo pišem mogu reći da sam poludila malo. Neka sam ja umorna i luda ali sutra uz kavu jedem ovu ljepoticu, a vi? Vi ju stignete napraviti i uživati u njoj za vikend.

 

 

Bilo da ste osoba za Trick or Treat ovu tortu nemojte preskočiti. Tarantule i prigodni keksići vas čekaju u Lidl Hrvatska. Dekoraciju prepuštam vama, poigrajte se. Prepolovite smjesu pa napravite kolač, ili možda kuglof. Bundeva je stvarno izvrsna u desertima, šteta je ne koristiti sezonu.

 

 

[yumprint-recipe id=’35’] 

 

 

 

Write a comment